Feestband: Three O’ Four, Coverband voor bruiloft en bedrijfsfeest

bruiloftsband partyband voor huwelijksfeest en personeelsfeest

Nieuwe Video staat online!
De nieuwste video van Three O’ Four staat nu online! Hier laten onze nieuwste aanwinsten Sveva en Roman hun kunsten zien. Kijk meteen op de  Mediapagina om te zien wat zij in huis hebben.
Three O’ Four Live zien?  Dat kan !

Op 21 januari 2023 geeft Three O’ Four een miniconcert bij Tamara’s Horeca, Weesmolenstraat 12, Ooltgensplaat. Vanaf 21.00 uur bent u welkom en opent onze DJ, de deuren van de zaal en warmt u op voordat Three O’ Four aftrapt.

Ruim een dik uur lang bewijst Three O’ Four waarom zij de beste coverband van Nederland zijn. In een uitgebreide set waarin een breed repertoire aan bod komt, kunt u luisteren naar pop, rock, Nederlandstalige en recente hits van het afgelopen jaar. Threeofour speelt het allemaal. Wilt u uw geliefde verrassen of gewoon een lekker concertje meepikken? De toegang is gratis!

Mini-Concert 304 21 januari 2023

Tamara’s Horeca Weesmolenstraat 12 Ooltgensplaat 21.00 uur zaal open /DJ . 22.00 uur – 00.00 uur : Three O’ Four Entree : Gratis

[/acccontent]

Three O’ Four was Live!
Three O’ Four was live op tv en radio 3fm te zien en te horen in de nacht van 15 op 16 oktober in het programma van Gerard Ekdom “Ekdom in de nacht-Freaknight” tussen 04.45 uur en 06.00uur. De videoclips zijn te zien op onze mediapagina.

DJ in de pauzes
DJ DynaMike: Uiteraard zorgt Three O’ Four voor muziek in de pauzes. Maar er bestaat ook de mogelijkheid om tegen een geringe meerprijs, onze DJ bij te boeken.

DJ DynaMike.

Mike is een van onze geluidstechnici, die om beurten met ons meegaan en die zijn pauze graag opoffert om het feest nog eens een extra impuls te geven. Er is een enorm repertoire aanwezig met de nieuwste hits en verzoekjes zijn natuurlijk altijd van harte welkom.

Bruiloftband-ThreeOFour.

Bruiloftband / Feestband / Coverband: Three O’ Four, band op uw bruiloft? of de band op uw bedrijfsfeest?
Bruiloftband Three O’ Four maakt van elke bruiloft of bedrijfsfeest een knalfeest.
Coverband Three O’ Four is een geoliede feestband die al 22 jaar aan de weg timmert en speelde de afgelopen 17 jaar op tal van bruiloften en bedrijfsfeesten en heeft zodoende, als feestband de nodige ervaring op gedaan. Wij gaan voor een knalfeest zonder lange pauzes tussen de nummers.
Wij beschikken over en zeer groot repertoire. Daardoor zijn we sterk in heel veel stijlen.
Naast het bekende repertoire dat u ook bij onze collega bands aantreft, beheersen wij ook de laatste hits, latin, dance soul, nederlandstalig, jazz, easy listening. Wij draaien onze hand nergens voor om.
Wij zijn een professionele organisatie waarmee u duidelijk afspraken maakt en die stipt op tijd is.
Wij gebruiken een compacte nette geluids installatie en daar hoort natuurlijk ook een goede lichtshow bij.
Wij spelen met een in-ear monitor systeem. Dat scheelt heel veel ruimte en vooral onnodig lawaai. We kunnen als het nodig is ook heel zacht spelen.
Bij deze klasse band hoort een vaste geluidsman die ervoor zorgt dat er ook in de pauze muziek vanaf cd opstaat.

Meer weten over het boeken van de bruiloftband Three O’ Four? Ga naar onze contact pagina en stuur een mailtje naar ons.

Terug naar boven